Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Romige kaassoep recept
Romige kaassoep recept

Romige kaassoep


Ingrediënten


Bereidingswijze


Meng de olijfolie met het tarwebloem. Voeg de bouillon toe. Breng het geheel al roerend aan de kook. Voeg het laurierblad toe en laat het zachtjes 7 minuten koken. Roer de slagroom en kaas erdoor en breng de soep op smaak met zout. Verdeel de soep over 4 diepe borden en bestrooi het gerecht met peterselie.

Allergenen Informatie

Voor dit romige kaassoep recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven