Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord

Ragout van Soepvlees


Ingrediënten


Bereidingswijze


50 gram boter smelten, niet bruin.
Beetje voor beetje de bloem erbij doen en met de garde roeren tot een glad papje.
Onder goed roeren beetje voor beetje de bouillon erbij doen.
10 min. zachtjes gaar laten pruttelen, steeds doorroeren.
Het soepvlees klein snijden en mengen met wat curry, ui hakken.
Boter in de pan lichtbruin bakken, soepvlees en ui erbij smoren.
Laten smoren tot de uitjes gaar zijn.
Bij verse champignons deze mee laten bakken tot ze gaar zijn.
Alles bij het sausje doen, champignons en nat erbij( indien nodig).
Kijken of al het nat er bij moet.
Alles nog even laten sudderen en goed doorroeren.

Allergenen Informatie

Voor dit ragout van soepvlees recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Recensies


Het recept Ragout van Soepvlees heeft een gemiddelde waardering gekregen van 8 / 10 in 1 recensie

  • Heerlijk simpel recept!
    Mulder gaf dit recept op 9 januari 2014 4 uit 5 sterren
Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven