Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Provencaalse tomaten-groentesoep recept
Provencaalse tomaten-groentesoep recept

Provencaalse tomaten-groentesoep


Ingrediënten


Bereidingswijze


Breng het gehakt op smaak met zout en peper en draai er gehaktballetjes van. Breng water aan de kook, voeg de gehakt balletjes toe en laat 5 mniuten zachtjes koken. Giet het water af.
Strooi de inhoud van het zakje in een pan met 1,5 liter koud water.
Breng het geheel al roerende met een garde aan de kook en voeg de gepelde tomaten, de soepgroente en knoflook toe.
Doe het deksel op de pan (niet helemaal afsluiten) en laat de soep onder af en toe roeren zachtjes koken (ca. 10 minuten). Voeg de balletjes toe en laat meeverwarmen.
Bestrooi se soep met geraspte kaas

Meer ReceptenAllergenen Informatie

Voor dit provencaalse tomaten-groentesoep recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven