Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Preisoep met kaas recept
Preisoep met kaas recept

Preisoep met kaas


Ingrediënten


Bereidingswijze


Prei in dunne reepjes snijden.
In pan doen de prei, bouillontablet, paprikapoeder en 1 liter water en dit 30 minuten laten koken. Dan de massa door de zeef doen of met de blender pureren. Ui pellen en snipperen. Ei spitsen. In kommetje eidooier losroeren met de slagroom. In pan de boter smelten en de ui langzaam aanbakken. Bloem er door roeren. Al roerende scheutje voor scheutje preibouillon toevoegen. Tot slot het slagroommengsel er door roeren en 2 minuten mee verwarmen. Van vuur af de kaas er door doen. Over de borden verdelen. Dan de preiringetjes er over strooien.

Meer ReceptenAllergenen Informatie

Voor dit preisoep met kaas recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven