Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Prei kerriesoep recept
Prei kerriesoep recept

Prei kerriesoep


Ingrediënten


Bereidingswijze


De prei in ringen snijden (zeer fijn) wassen, uit laten lekken. In een ruime pan de boter smelten en de prei met kerrie erin fruiten. De bouillon tabletten en 1 liter water toevoegen en het geheel tegen de kook aanbrengen. De aardappelen schillen en grof raspen boven de pan. De soep ca. 10 minuten zachtjes laten koken en de uitgelekte doperwten erbij roeren. Na 3 minuten doorwarmen de créme fraiche er door roeren. Op smaak brengen met zout en peper.

Meer ReceptenAllergenen Informatie

Voor dit prei kerriesoep recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven