Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord


Prei-ei-soep recept
Prei-ei-soep recept

Prei-ei-soep


Ingrediënten


Bereidingswijze


De prei in dunne ringetjes snijden en in 2 deciliter water in ongeveer 25 minuten gaarkoken. De eieren verkruimelen. In een pan de boter verhitten, de bloem toevoegen en even al roerend bakken. Beetje bij beetje de melk toevoegen tot een dunne saus ontstaat. De prei met het kookvocht en de verkruimelde eieren toevoegen en alles nog 5 minuutjes laten doorkoken. De soep op smaak brengen met zout, peper, veel nootmuskaat en wat aroma.

Meer ReceptenAllergenen Informatie

Voor dit prei-ei-soep recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven