Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Pot-au-feu recept
Pot-au-feu recept

Pot-au-feu


Ingrediënten


1

Bereidingswijze


Doe 1,5 liter water in een grote kookpan, doe er het vlees, de botten en de mergpijp bij en laat 5 minuten goed doorkoken. Neem alles uit de pan, giet het water af en maak de pan schoon. Doe alles opnieuw in de kookpan, overgiet met 1 liter water, kruid met zout en peper en breng langzaam aan de kook onder geregeld afschuimen. Laat alles 1,5 uur koken met het deksel schuin op de pan. Was de groenten en snijd ze klein. Voeg ze met de kruiden aan de soep toe en laat alles 2,5 uur pruttelen tot het vlees mals is. Schep het vet van de soep en kruid naar smaak. Verwijder de botten en de mergpijp uit de soep. Snijd het vlees klein, schik het in diepe borden en overgiet het met de bouillon met groenten. Serveer met het merg op toast en een potje mosterd ernaast.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit pot-au-feu recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven