Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Pompoensoep recept
Pompoensoep recept

Pompoensoep


Ingrediënten


Bereidingswijze


Fruit de gesnipperde ui en knoflook en fruit een lepel kerrie en de gewassen en in stukjes gesneden pompoen, zonder pitten, mee. Voeg ½ liter water, het bouillonblokje, de geraspte wortel, peper, het laurierblad, de kruidnagels, een scheutje ketjap en gehakte peterselie toe en laat deze 22.5 minuten koken. Verwijder de laurier en de kruidnagels en pureer de soep met een staafmixer of wrijf alles door een zeef. Roer van het vuur af een scheut slagroom door de soep. Bestrooi de soep ter garnering voor het opdienen met nog wat peterselie.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit pompoensoep recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Recensies


Het recept Pompoensoep heeft een gemiddelde waardering gekregen van 10 / 10 in 1 recensie

  • Heerlijke pompoensoep, uitermate geschikt voor vegetariėrs en samen met afbakbrood te gebruiken als maaltijdsoep.
    Hans gaf dit recept op 22 oktober 2012 5 uit 5 sterren
Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven