Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Pompoensoep recept
Pompoensoep recept

Pompoensoep


Ingrediënten


Bereidingswijze


Zet de pan op het vuur en doe er een flinke scheut olijfolie in. Voeg de salie toe en bak ze in ca. 30 seconde iets donker en krokant. Haal ze uit de pan en bewaar ze op een stuk keukenrolpapier. Doe nu de ui, bleekselderij, wortel, knoflook, rozemarijn, zout en peper in de pan. Laat dit 10 minuten zacht garen. Voeg de bouillon en de pompoen toe en laat het geheel een half uurtje doorkoken. Als de pompoen goed gaar is, haal je de pan van het vuur en pureer je de massa tot een gladde soep met een staafmixer of blender. Bij het serveren leg je er een gebakken salieblaadje in en besprenkel je met wat extra vierge olijfolie.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit pompoensoep recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven