Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Pompoensoep recept
Pompoensoep recept

Pompoensoep


Ingrediënten


3

Bereidingswijze


Verwijder de zaden en draden uit de pompoen en verwijder de schil. Snijd in blokjes van 2 cm. Snijd de ui, knoflook en wortels in stukjes. Verwijder de pitjes uit de peper en snijd deze fijn.
Giet een flinke scheut olie in de pan. Fruit hierin de ui, knoflook en wortel. Voeg de kerrie toe en laat 1 minuut meebakken. Voeg de pompoen toe en laat 2 minuten meebakken. Voeg de kippenbouillon toe en laat 15 tot 20 minuten zachtjes koken. Pureer met een staafmixer of in de blender. Breng op smaak met peper, zout en/of suiker.
Serveer met wat room of crème fraiche.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit pompoensoep recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Recensies


Het recept Pompoensoep heeft een gemiddelde waardering gekregen van 10 / 10 in 2 recensies

  • Heerlijk, kan niet beter.
    Ine gaf dit recept op 6 december 2013 5 uit 5 sterren
  • Lekker! Zeer goed.
    Kilar gaf dit recept op 18 oktober 2012 5 uit 5 sterren
Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven