Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Pompoensoep recept
Pompoensoep recept

Pompoensoep


Ingrediënten


Bereidingswijze


De ui licht aanbakken in wat olie tot dat deze wat zachter wordt. Voeg dan de pompoen, gevolgd door de bouillon bij. Hoeveel u gebruikt hangt een beetje af van hoeveel pompoen u gebruikt. Gebruik zoveel water, zodat de pompoen halverwege onder water staat (u kunt altijd later wat water toevoegen als de soep te dik is). Persoonlijk geef ik de voorkeur aan een dikkere soep. Voeg wat curry-poeder (ook dit is afhankelijk uw smaak, u kunt altijd op een later tijdstip meer toevoegen, dus niet te veel toevoegen aan het begin). Ik doe vaak een eetlepel in om mee te beginnen. Laat het mengsel koken tot de pompoen erg zacht is. Prak de pompoen met een vork (of pureer) glad. Uiteraard kan dit ook met een staafmixer. U kunt altijd een beetje room toevoegen als je wilt.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit pompoensoep recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven