Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Pommedori soep recept
Pommedori soep recept

Pommedori soep


Ingrediënten


Bereidingswijze


Wel de tomaten even in en pan kokend water totdat er barstjes in de schil komen.
Haal de tomaatjes uit de pan, laat ze afkoelen en haal de schillen er af.
Snij de tomaten door de midden, en haal de harde kern er uit.
Doe ondertussen in een soeppan met dikke bodem een scheut olijfolie, en doe vervolgens de gesnipperde ui in de pan.
Roer tot de ui glazig is, doe dan de teentjes knoflook er bij en bak het zachtjes een minuut of twee.
Doe ververvolgens de tomaten uit blik, de verse tomaten,en de rozemarijn met het boullionblokje in de pan en roer zacht tot het kookt.
Schenk eventueel een klein beetje water er bij om het iets vloeibaarder te maken, en laat het geheel een half uurtje pruttelen.
Vervolgens maak je de soep zo glad mogelijk met de staafmixer, en maak je de soep op smaak met peper en zout.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit pommedori soep recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven