Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Pindasoep met kipfilet en ei recept
Pindasoep met kipfilet en ei recept

Pindasoep met kipfilet en ei


Ingrediënten


Bereidingswijze


De eieren in 9 minuten hard koken en afspoelen onder koud stromend water, pellen en halveren. Intussen in (soep) pan ui in de olie 1 min. fruiten, dan de kipblokjes erdoor scheppen en in 5 min. rondom bruinbakken. Pindakaas 1 min. meebakken. Bouillon toevoegen, dan de soep weer aan de kook brengen. De roerbakmix erdoor mengen en de kip en groenten in 3 min. gaar laten worden In 4 kommen 2 halve gekookte eieren leggen. Soep erop schenken en serveren met kroepoek.

Meer ReceptenAllergenen Informatie

Voor dit pindasoep met kipfilet en ei recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven