Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Pindasoep recept
Pindasoep recept

Pindasoep


Ingrediënten


Bereidingswijze


Uien snijden, kip in stukjes snijden en met wat versgemalen peper en sambal even laten marineren.
Uien en de gemarineerde kip aanbraden.
Water opzetten met de kippenbouillonblokjes, pindakaas en pindastukjes er door roeren, de in stukjes gesneden knolselderij er door en de aangebraden kip en uien er door roeren. De soep minimaal een uur op laag vuur laten trekken. Vlak voor het opdienen +/- 10 min. de taugé er door roeren.
Naar smaak kun je er nog wat zout aan toevoegen.
De soep moet enigszins stevig zijn, eventueel nog wat pindakaas toevoegen om de gewenste stevigheid te verkrijgen.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit pindasoep recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Recensies


Het recept Pindasoep heeft een gemiddelde waardering gekregen van 10 / 10 in 1 recensie

  • Hahaha alleen al aan pindakaas komt dit neer op 1730 kcal per persoon!
    Henriëtte gaf dit recept op 29 april 2013 5 uit 5 sterren
Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven