Pindasoep

Ingrediënten

+ -
print

Boodschappen toevoegen Toevoegen aan menu Mis je nog iets?

Keukenspullen

  • Soeppan
  • Pan

Bereidingswijze

  1. Breng in een grote soeppan de kipbraadsticks aan de kook in anderhalve liter water, met het en de gesnipperde .
  2. Laat het geheel 1 uur zachtjes doorkoken tot het vlees van het bot valt.
  3. Neem de braadsticks uit de pan, laat ze afkoelen, haal al het vlees eraf en snijd het klein.
  4. Doe het vlees terug in de pan.
  5. Roer de en de sambal met een soeplepel kookvocht los in een kom.
  6. Doe dit mengsel terug in de pan en voeg ook de spekblokjes toe.
  7. Proef de soep, te pittig is wat erbij, te mild?
  8. Dan sambal erbij.
  9. Voeg de taugé en het toe en laat het geheel nog 10 minuten zacht doorkoken.
25
25
25

Variaties op Pindasoep

We hebben nog een aantal interssante variaties op dit recept voor je gevonden!

Variaties van Pindasoep
VariatieAantalGang
Pindasoep8Soepen
Afrikaanse pindasoep1Soepen
Noodle-pindasoep met ei1Budget

Voedselallergie informatie

Wij helpen graag thuiskoks en koks de bereiding van voedsel voor mensen met een voedselallergie of een bewuste levensstijl gemakkelijker te maken door duidelijke informatie omtrent de ingrediënten te verschaffen. Op basis van de ingredieënten die gebruikt worden om dit recept te kunnen bereiden, kunnen minimaal de volgende allergenen in deze receptuur aanwezig zijn: Tip: Klik op de dikgedrukte dieëten/allergieën om aan te geven met welke voedingsrestricties je te maken hebt. We zullen je (nog) beter informeren en ons aanbod dynamisch afstemmen waardoor je je dieët gemakkelijk kunt aanhouden.

  • kippenbouillontablet en sambal oelek kan sporen bevatten van pinda en Allergie in pindakaas
  • Sporen van gluten kunnen voorkomen in pindakaas, kippenbouillontablet, sambal oelek
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Sporen van ei kunnen voorkomen in kippenbouillontablet
  • Sporen van koemelk kunnen voorkomen in kippenbouillontablet
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Sporen van noten kunnen voorkomen in sambal oelek
  • Sporen van selderij kunnen voorkomen in kippenbouillontablet
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Sporen van schaaldieren kunnen voorkomen in sambal oelek
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Sporen van soja kunnen voorkomen in pindakaas en kippenbouillontablet
  • Sporen van vis kunnen voorkomen in sambal oelek
  • Geen overeenkomsten gevonden.
Gebruik van onze allergenen informatie is voor eigen risico, hieraan kunnen geen rechten worden ontleend.

Reacties op dit recept

Dit recept heeft nog geen waarderingen gekregen! Heb je dit recept gemaakt?
Help anderen & deel nu je ervaring met anderen!
Reactie achterlaten

Voedingswaardetabel

Tip: Bewuster met ingrediënten omgaan? Klik of druk op een voedingswaarde en wij geven aan welk ingrediënt de hoogste bijdrage heeft in desbetreffende voedingswaarde.

Per
portie
Dagelijks
Aanbevolen
Recept
Totaal
Calorieën
268 kcal
13%1072 kcal
Vetten
21 g.
30%84 g.
Waarvan verzadigd
0 g.
0%0 g.
Waarvan onverzadigd
0 g.
0%0 g.
Cholesterol
0 g.
0%0 g.
Zout
0 g.
0%0 g.
Koolhydraten
3 g.
1%12 g.
waarvan Vezels
0 g.
0%0 g.
waarvan Suikers
0 g.
0%0 g.
Proteinen
0 g.
0%0 g.
Vitamine A
0 µg.
0%0 µg.
Vitamine C
0 mg.
0%0 mg.
Calcium
0 mg.
0%0 mg.
Ijzer
0 mg.
0%0 mg.

Voedingswaardegrafiek

Voedingswaarde grafiek voor Pindasoep