Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Paprikasoep met kreeftenstaartjes en bieslook recept
Paprikasoep met kreeftenstaartjes en bieslook recept

Paprikasoep met kreeftenstaartjes en bieslook


Ingrediënten


Bereidingswijze


Leg de chinese paddestoelen 20 minuten in heet water. Knijp ze uit boven een kommetje en snijd de steeltjes eruit. Snipper de hoedjes. Was de paprika's, snijd ze in vieren en verwijder de zaadlijsten. Snijd de paprika's in stukjes. Smoor de lente uitjes, knoflook, paddestoelen en paprika in de olijfolie zonder ze te verkleuren. Voeg de wijn toe en laat het mengsel op zacht vuur inkoken. Voeg de bouillon en het weekwater van de paddestoelen toe (totaal 1 liter) en laat het geheel 20 minuten zachtjes koken. Pureer het mengsel en wrijf de soep door een zeef. Meng de kaas met een staafmixer door de soep. Breng op smaak met peper zout en pernod. Monteer de soep met boter. Verwarm de kreeftenstaartjes in bouillon en verdeel ze over de borden. Giet de soep op de borden en strooi de bieslook erover.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit paprikasoep met kreeftenstaartjes en bieslook recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven