Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Paprikasoep recept
Paprikasoep recept

Paprikasoep


Ingrediënten


Bereidingswijze


De boter smelten en daarin de gesnipperde ui met een teentje knoflook glazig fruiten. De gesnipperde paprika’s toevoegen en even meebakken en de ontvelde en in stukjes gesneden tomaten erbij doen. De bouillon toevoegen met de kruiden en alles aan de kook brengen. Zachtjes een kwartiertje laten koken en de inhoud van de pan door een zeef roeren. De boter of margarine smelten, de bloem toevoegen en geleidelijk en onder roeren de “paprika”-bouillon. De soep al roerende aan de kook brengen en circa 8 minuten zachtjes laten koken.

Meer ReceptenAllergenen Informatie

Voor dit paprikasoep recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven