Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Palingsoep recept
Palingsoep recept

Palingsoep


Ingrediënten


Bereidingswijze


Snipper de ui fijn. Kook de eieren hard en hak ze grof. Snijd de paling in reepjes. Hak de verse kruiden heel fijn.

Smelt de boter en fruit hierin de uien en voeg de bloem eraan toe. Maak er met de melk en het water een mooie gladde roux van. Voeg het bouillonblokje toe en laat het 10 minuten heel zachtjes koken. Af en toe roeren.

Breng het op smaak met zout en peper en voeg de reepjes paling toe en laat deze mee warmen.
Dien op met gehakte ei erover en eventueel wat citroensap.

Serveersuggesties

In plaats van het gebruik van een visbouillontablet kun je ook bouilln getrokken van palingvellen en graten gebruiken.

Allergenen Informatie

Voor dit palingsoep recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Recensies


Het recept Palingsoep heeft een gemiddelde waardering gekregen van 9 / 10 in 2 recensies

  • Ik Schrijf net een recensie, maar zie die niet terug, dus nog maar een keer, het was heerlijk!
    Silvia Rianne gaf dit recept op 26 april 2016 5 uit 5 sterren
  • Hmmm! Vlgd x doe ik idd met zelfmaakbouillon, maar voor zo was het ook al heel erg lekker. Omdat de roomse kervel het bij mij goed doet (en het een fantastisch kruid is, smaakvol en mild) heb ik er wa... Lees reactie
    Silvia Rianne gaf dit recept op 26 april 2016 4 uit 5 sterren
Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven