Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Oesterzwammensoep recept
Oesterzwammensoep recept

Oesterzwammensoep


Ingrediënten


Bereidingswijze


Laat de kippenbouillon met het kruidenbuiltje enige tijd trekken. Intussen boter verhitten en gesnipperde ui met knoflook fruiten. Hieraan toevoegen de champignons en de oesterzwammen. Even laten bakken. Aanlengen met de kippenbouillon en laten afkoelen. Soep verdelen over 4 ovenvaste soepkommen en prei of lente uitjes verdelen over de kommen. Rand van soepkom met wat water nat maken en de bladerdeeglapjes erop drukken. Zet de kommen in een voorverwarmde oven 220 graden C. De soep is heet als de bladerdeegdakjes goudbruin zijn.

Allergenen Informatie

Voor dit oesterzwammensoep recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven