Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Mosterdsoep recept
Mosterdsoep recept

Mosterdsoep


Ingrediënten


Bereidingswijze


De boter smelten maar niet kleuren. De bloem toevoegen en met een houten lepel roeren. Zet de roux op een zacht vuur en laat 10 minuten garen. De bouillon verwarmen en bij de roux gieten, gladroeren en onder voortdurend roeren 10 minuten koken. De soep door een zeef halen. Mosterd, prei en spekjes toevoegen en even laten verwarmen. Vlak voor het serveren, room toevoegen en niet meer laten koken.

Serveersuggesties

Heb in een restaurant mosterdsoep gegeten met plakjes droge worst i.p.v. spekjes. Ook vreselijk lekker.

Meer ReceptenAllergenen Informatie

Voor dit mosterdsoep recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven