Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Mosterdbier soep recept
Mosterdbier soep recept

Mosterdbier soep


Ingrediënten


Bereidingswijze


De boter verhitten in een pan zonder het te laten verkleuren. Vanaf het vuur de bloem toevoegen en op het vuur zachtjes gaar laten worden. Roux af laten koelen. De bouillon warm maken en aan de koude roux toevoegen. Aan de kook laten komen en het bier en de mosterd toevoegen, de soep 5 minuten laten door koken en op smaak brengen, de room toevoegen en de soep serveren in warme koppen, garneren met de fijngesneden prei.

Meer ReceptenAllergenen Informatie

Voor dit mosterdbier soep recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven