Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Mexicaanse maissoep (vegetarisch) recept
Mexicaanse maissoep (vegetarisch) recept

Mexicaanse maissoep (vegetarisch)


Ingrediënten


Bereidingswijze


Boter zachtjes warmen (niet bruin laten worden!).
Ui, paprika en geperste knoflook zachtjes fruiten.
Flink wat paprikapoeder pikant naar smaak toevoegen, zodat het licht rood kleurt.
Bloem toevoegen en een mooie roux van maken.
Vocht uit het blik van de mais toevoegen aan de roux, blijven roeren.
Steeds wat melk en water toevoegen en blijven roeren totdat het goed gebonden is.
Bouillonblokje toevoegen.
Peper malen en doorroeren.
Mais toevoegen, goed doorwarmen.

Eet smakelijk!

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit mexicaanse maissoep (vegetarisch) recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven