Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Makkelijke yoghurtsoep recept
Makkelijke yoghurtsoep recept

Makkelijke yoghurtsoep


Ingrediënten


Bereidingswijze


In een pan giet u de olijfolie tot het gaat pruttelen, hieraan voegt u de munt toe. Roer het een beetje en voeg daarna beetje bij beetje de bloem toe. Als de kleur van het bloem lichtjes roze is geworden, dan draait u de gaspit dicht. U maakt van de yoghurt en water een mixje karnemelk en dat voegt u beetje bij beetje in de pan toe. Tot de karnemelk op is gaat u zo door. Daarna draait u de gaspit weer aan en gaat u roeren tot het gaat koken. Ongeveer 2 minuten moet het koken en daarna is uw soep klaar. Het kan zowel koud als warm geserveerd worden.

Meer ReceptenAllergenen Informatie

Voor dit makkelijke yoghurtsoep recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven