Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Ma´ssoep met chorizo en bosui recept
Ma´ssoep met chorizo en bosui recept

Ma´ssoep met chorizo en bosui


Ingrediënten


Bereidingswijze


Snipper het uitje fijn en snijd de knoflook in plakjes. Laat de boter smelten in een pannetje en fruit de knoflook en de gesnipperde ui. Doe de uitgelekte ma´skorrels erbij en bak ze ook even mee. Giet de room en de gevogeltebouillon erbij en breng het aan de kook en laat het ongeveer drie minuutjes doorkoken. Doe de soep in een keukenmachine en draai de ma´skorrels fijn. Giet de soep door een zeef terug in de pan zodat de velletjes ma´s uit de soep zijn. Breng het weer een de kook en breng het op smaak met peper en zout. Bind het licht af met allesbinder of ma´zena of eventueel een roux. Snijd de chorizo in kleine stukjes en verdeel dit over vier diepe borden. Snijd het groene van de bosui in dunne ringetjes en doe dit bij de chorizo in de diepe borden. Verdeel de soep over de borden.

Meer ReceptenAllergenen Informatie

Voor dit ma´ssoep met chorizo en bosui recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven