Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Maine chowder recept
Maine chowder recept

Maine chowder


Ingrediënten


4

Bereidingswijze


Schil de aardappels en snijd ze in blokjes. Snijd ook de ui grof. Was de vis en snijd in stukjes die niet groter zijn dan een soeplepel.
Stoof de ui in de boter. Strooi er wat bloem over en laat een klein beetje mee bakken. Voeg de mas, aardappelen en de vis toe. Voeg meteen ook water toe zodat alles onder staat. Laat 10 minuten koken.
Wanneer de aardappelen gaar zijn, voeg je tijm, visbouillon, zout & peper en de room toe. Naar smaak kan je water of melk nog toevoegen. De soep mag dik zijn.

Serveersuggesties

Dit recept komt uit de staat Maine waar ze spreken van 'chowdah'. Het is een maaltijdsoep maar je kan ze natuurlijk ook dun maken en als voorgerecht serveren.

Allergenen Informatie

Voor dit maine chowder recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven