Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Linzensoep recept
Linzensoep recept

Linzensoep


Ingrediënten


Bereidingswijze


Linzen schoonmaken en wassen. Aardappel schillen en raspen. De uien pellen en raspen. In de pan doen en een beetje bakken met roomboter totdat het roze word. Voeg het water met het bouillon toe. Voeg de linzen en de geraspte aardappel toe en kook totdat ze helemaal zacht zijn ( 30minuten). Haal de soep door de zeef en en zeef de linzen en de uien er door heen. Mix het melk en het eigeel. 10 minuten voordat je de soep gaat serveren, roer je deze er voorzichtig doorheen en voeg je een beetje zout toe. Je smelt boter in een aparte pan met 1 dessertlepel paprikapoeder en je voegt dit ook bij de soep.

Meer ReceptenAllergenen Informatie

Voor dit linzensoep recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven