Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Kruidensoep met balletjes recept
Kruidensoep met balletjes recept

Kruidensoep met balletjes


Ingrediënten


Bereidingswijze


Schil de aardappels, was ze en deel ze in vieren. Pel en snipper de uien. Fruit de aardappels en de helft van de ui in 1 eetlepel olie. Voeg 750 mililiter water en het bouillonblokje toe. Laat het geheel afgedekt ca. 20 minuten garen. Kneed het gehakt met de eidooier, een beetje paneermeel, de achtergehouden uisnippers en wat zout en peper. Vorm met vochtige handen kleine balletjes van het gehakt. Bak ze in 1 eetlepel hete olie rondom ca. 8 minuten. Neem ze uit de pan en laat ze uitlekken. Was de kruiden en snijd ze fijn. Voeg ze met de crème fraiche toe aan de aardappels. Pureer de soep en breng op smaak met zout, peper en nootmuskaat. Voeg de gehaktballetjes bij de soep.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit kruidensoep met balletjes recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven