Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Koude avocadosoep recept
Koude avocadosoep recept

Koude avocadosoep


Ingrediënten


Bereidingswijze


Maak een krachtige gevogeltebouillon klaar (2 blokjes), voeg de geperste knoflook en een snuifje cayennepeper toe en warm het geheel op. Schil de avocado's en mix het vruchtvlees fijn. Voeg de room toe en mix opnieuw. Meng deze mengeling al roerend door de hete bouillon. Meng goed en laat nog een tiental minuten doorkoken. Breng op smaak. Laat de soep afkoelen en bewaar ze nog een paar uur in de koelkast. Snijd de paprika in blokjes en garneer er de borden mee. Tip : Voeg enkele kort gebakken grote garnalen toe voor een verrassende warm-koudcombinatie. Zo kan u de soep bovendien makkelijk omtoveren tot een voorgerecht. Franse wijn : Witte wijn, Pays Nantais, Cave de la Fremonterie, Muscadet sèvre en Maisne sur Lie Wereldwijn : Witte wijn, Zuid-Afrika, Die Kroon, Sauvignon wit Wijntips : Een droge witte wijn biedt voldoende weerwerk aan de ietwat vette avocado's.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit koude avocadosoep recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven