Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord

Knoflooksoep met aardappel


Ingrediënten


53

Bereidingswijze


Snipper de ui en snijd 5 knoflookteentjes in plakjes. Fruit deze in 1 eetlepel olijfolie. Wanneer de knoflook geel begint te worden, voeg je 1 liter heet water en de bouillonblokjes toe. Breng het geheel aan de kook en pers de rest van de knoflookteentjes uit in de soep en voeg naar smaak paprikapoeder toe. Laat dit alles minimaal 30 minuten op laag vuur koken. Schil de aardappelen ondertussen en snijd ze in stukjes van 1 bij 1 cm. Voeg ze toe en laat het geheel nog 10 minuten koken.

Serveersuggesties

Heerlijk in de soep: stokbrood met gesmolten kaas erin laten drijven.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit knoflooksoep met aardappel recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven