Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Kleurige witte bonensoep recept
Kleurige witte bonensoep recept

Kleurige witte bonensoep


Ingrediënten


Bereidingswijze


1 dag van te voren de bonen in de week zetten. Ruim water met bouillontabletten opzetten en gehaktballetjes draaien. Als het kookt de gehaktballetjes, prei, winterpeen en paprika toevoegen. Doe ook de witte bonen erin en breng op smaak met peper en zout. Indien gewenst kun je de laatste 10 minuten ook wat gebroken rijst toevoegen. De hoeveelheid rijst, kun je zelf bepalen. Het is maar net wat je zelf lekker vind.

Meer ReceptenAllergenen Informatie

Voor dit kleurige witte bonensoep recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven