Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Kervelsoep met kaasballetjes recept
Kervelsoep met kaasballetjes recept

Kervelsoep met kaasballetjes


Ingrediënten


Bereidingswijze


Verwijder de korstjes en snijd het brood in blokjes. Doe de broodblokjes, de kaas en het eiwit in een foodprocessor en voeg peper naar smaak toe. Laat de machine draaien tot een homogeen mengsel is ontstaan. Laat het kaasmengsel in de koelkast opstijven. Draai met natgemaakte handen balletjes van het kaasmengsel en bewaar ze tot gebruik afgedekt in de koelkast. Maak de kervel schoon en verwijder de dikke steeltjes. Breng de bouillon aan de kook, voeg de kaasballetjes toe en laat ze in 2.5 minuten zachtjes- net tegen de kook aan- gaar worden. Roer de kervel door de bouillon en breng hem op smaak met zout en peper.

Meer ReceptenAllergenen Informatie

Voor dit kervelsoep met kaasballetjes recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven