Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Kerriesoep met worteltjes recept
Kerriesoep met worteltjes recept

Kerriesoep met worteltjes


Ingrediënten


Bereidingswijze


Verwarm de boter in de kookpan en doe de uienringen erin. Laat even stoven en voeg de wortelschijfjes toe. Roer even om en voeg 1,5 liter water toe, samen met 3 blokjes kippenbouillon. Laat afgedekt 20 min. koken en mix de soep fijn. Voeg kerriepoeder en kokosmelk toe, roer om en laat even goed doorwarmen. Breng op smaak met peper en zout. Smakelijk.

Meer ReceptenAllergenen Informatie

Voor dit kerriesoep met worteltjes recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven