Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Kerriesoep met banaan recept
Kerriesoep met banaan recept

Kerriesoep met banaan


Ingrediënten


2

Bereidingswijze


1 liter bouillon aanmaken. 1 uitje snijden en fruiten. 2 eetlepeltje kerrie erbij doen. 40 gram (ongeveer 2 eetlepels) bloem bij de gefruite ui doen, beetje bouilon erbij, goed roeren en zo steeds totdat de helft er doorheen is. De andere helft van de bouillon er nu in een keer bij doen. De 2 (zeer goed) geprakte bananen er door doen. Goed roeren en even lekker laten pruttelen totdat de banaan 'gaar' is. (ongeveer 7.5 minuten).

Serveersuggesties

Voor een pittige bite kan je of scherpere kerrie gebruiken (bijvoorbeeld masala) of er wat sweet chilisaus door doen.

Meer ReceptenAllergenen Informatie

Voor dit kerriesoep met banaan recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven