Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Kastanjesoep uit Clermonteix recept
Kastanjesoep uit Clermonteix recept

Kastanjesoep uit Clermonteix


Ingrediënten


2

Bereidingswijze


Kook de kastanjes samen met de aardappelen gedurende 60 minuten in de groentebouillon. Pureer de kastanjes met de aardappelen met een staafmixer totdat er een smeu´ge soep ontstaat. Voeg er de hamblokjes aan toe en laat de soep nog 5 minuten koken. Op dikte brengen met groentebouillon. Op smaak brengen met een heel klein beetje zout en peper (niet te veel omdat het dan de romige smaak van de kastanjes te niet doet).

Serveersuggesties

Je kunt ook katanjes uit blik of pot gebruiken. Dan is de bereidingstijd natuurlijk veel korter. Maar zelf kastanjes zoeken is veel leuker!

Meer ReceptenAllergenen Informatie

Voor dit kastanjesoep uit clermonteix recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven