Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Kaas-roomsoep recept
Kaas-roomsoep recept

Kaas-roomsoep


Ingrediënten


Bereidingswijze


Laat de boter in een pan smelten, bloem toevoegen en ongeveer 1 minuutje laten bruinen. Voeg de wijn toe, al roerend verhitten tot er een mooie, gladde saus onstaat. Verkruimel de bouillonblokjes in de saus en voeg er een halve liter water aan toe. Breng de soep aan de kook. Strooi de kaas door de sausen roer de room erdoor,totdat de kaas gesmolten is en de soep goed op temperatuur is. Op smaak brengen met zout, peper en nootmuskaat. Maak de bosuitjes schoon en snijd deze in ringetjes. Serveer de soep in kommen en stooi de bosuitjes erover.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit kaas-roomsoep recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven