Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Japanse miesoep recept
Japanse miesoep recept

Japanse miesoep


Ingrediënten


Bereidingswijze


Wrijf het zout op het varkensvlees en laat dit gedurende de nacht intrekken in de koelkast.
Doe water, gemberwortel, knoflook,norivelletje, lente uien en het gezouten varkensvlees in een pan en kook dit op hoog vuur.
Schuim de bouillon af.
Doe de deksel op de pan en laat de soep 2 uur trekken op laag vuur.
Zeef en laat de bouillon en het vlees volledig afkoelen.
Neem het vlees uit de pan en snijd het in dunne reepjes.
Snijd de eieren doormidden, zo ook de sperziebonen en de lente-ui.
Verwarm nu de bouillon en voeg de soja saus, sherry, zout en sesamolie toe. Laat dit op laag vuur sudderen tot de noodles gaar zijn.
Voeg nu de gekookte mie toe, warm door.
Doe de soep over in kommen, garneer met vlees, sperzieboon, ei en ui en serveer.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit japanse miesoep recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven