Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Italiaanse kruidenbouillon met rauwe ham recept
Italiaanse kruidenbouillon met rauwe ham recept

Italiaanse kruidenbouillon met rauwe ham


Ingrediënten


Bereidingswijze


Doe 2 liter water samen met 4 rundvleesbouillonblokjes aan de kook. Als het kookt ze je het vuur laag. Snijd ondertussen de bosuitjes en de Italiaanse kruiden fijn. Voeg dit toe aan de bouillon. Voeg 1 glaasje sherry toe. Laat dit 5 minuten trekken. Snijd ondertussen de rauwe ham in dunne repen. Verdeel de repen rauwe ham over 6 soepborden en schenk hier de bouillon overheen.

Meer ReceptenAllergenen Informatie

Voor dit italiaanse kruidenbouillon met rauwe ham recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven