Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Indische pindasoep met prei recept
Indische pindasoep met prei recept

Indische pindasoep met prei


Ingrediënten


1

Bereidingswijze


Kook de eieren in 10 minuten hard. Laat ze schrikken en pel ze. Hak de eieren fijn. Snipper intussen de gepelde ui en knoflook. Snijd de geschilde en gewassen aardappelen in dobbelsteentjes van ca. 1 cm. Verhit de olie in een pan en bak de ui en de knoflook ca. 1 minuut. Voeg de prei toe en bak die ca. 2 minuten mee. Schenk de bouillon in een pan en voeg de aardappelblokjes toe. Breng het geheel aan de kook en laat de soep zachtjes ca. 15 minuten koken tot de aardappelen gaar zijn. Roer de pindakaas en de ketjap door de soep en breng op smaak met de sambal, vers gemalen peper en een weinig zout. Dien de soep op in voor verwarmde borden en garneer het geheel met de gesneden bladselderij en het fijn gehakte ei. Doe er een lekker stuk kroepoek bij. Eet smakelijk.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit indische pindasoep met prei recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven