Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Indische kerriesoep recept
Indische kerriesoep recept

Indische kerriesoep


Ingrediënten


Bereidingswijze


Maak de ui schoon en snipper deze. Pel de banaan en snijd deze in plakjes. Schil de appel, boor het klokhuis eruit en snijd de appel in stukjes. Verhit de boter in een pan en fruit hierin de ui glazig. Voeg de appel en banaan toe en bak deze even mee. Giet er dan een klein scheutje water bij en laat het 5 minuten zachtjes stoven. Roer er dan de bloem en kerriepoeder door en giet beetje voor beetje de bouillon erbij. Breng de soep aan de kook, draai dan de hittebron wat lager en laat de soep 10 minuten zachtjes koken. Hak de amandelen grof en rooster ze in een droge koekenpan. Breng de soep zonodig nog op smaak met nog wat kerriepoeder en roer er een mespuntje suiker door. Bestrooi de soep met de geroosterde amandelen.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit indische kerriesoep recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Recensies


Het recept Indische kerriesoep heeft een gemiddelde waardering gekregen van 10 / 10 in 1 recensie

  • Heb deze soep vandaag met vrienden op een India avond gegeten en was verrassend, zeer lekker ga ze zeker eens zelf maken.
    Gerda gaf dit recept op 13 mei 2013 5 uit 5 sterren
Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven