Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Heldere kip-kerriesoep recept
Heldere kip-kerriesoep recept

Heldere kip-kerriesoep


Ingrediënten


1

Bereidingswijze


Doe 2 liter water in de pan samen met de bouillon blokjes kridnagels en laurierblaadjes breng het aan de kook. Voeg dan de kippenbouten toe laat deze 45 min zachtjes koken voeg iets later de kipfilet toe. Snij ondertussen de pepers in ringetjes en de knoflook fijn. Als de vel van de kippenbouten opkrullen, zijn ze gaar. Haal ze uit de pan samen met kipfilet. Even aflaten koelen en ontvel de kippenbouten: trek ze met 2 vorken uit elkaar, maar pas op de botjes. Doe dit ook met de kipfilet. Voeg de groentes er aan toe en laat zachtjes koken dan voeg je de kip en rest van de kruiden naar eigen smaak toe en wacht tot groente gaar is.

Serveersuggesties

Voeg eventueel wat tomaten bouillon soep toe in de kom: geeft mooie combi.

Meer ReceptenAllergenen Informatie

Voor dit heldere kip-kerriesoep recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven