Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Heldere bouillon met paddestoelen recept
Heldere bouillon met paddestoelen recept

Heldere bouillon met paddestoelen


Ingrediënten


2

Bereidingswijze


Breng de kippenbouillon aan de kook met de gedroogde paddestoelen en laat 15 minuten tegen de kook aan sudderen. Zeef de bouillon. Borstel de verse paddestoelen schoon en snijd grote exemplaren in stukjes (niet wassen!). Blancheer ze 1 minuut in kokend water, spoel ze meteen onder de kraan en laat uitlekken. Was en droog de waterkers en pluk de blaadjes van de steeltjes. Verwarm de bouillon nog even met de verse paddestoelen en de sherry, maar laat niet meer koken. Kruid naar smaak met peper en zout. Garneer met waterkersblaadjes en serveer goed heet.

Meer ReceptenAllergenen Informatie

Voor dit heldere bouillon met paddestoelen recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven