Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Gevogeltebouillon recept
Gevogeltebouillon recept

Gevogeltebouillon


Ingrediënten


Bereidingswijze


Leg de vleugels, rug en nek van gevogelte met de ui in een bouillonpan. Braad deze ingrediŽnten aan tot ze aan alle kanten lichtbruin zijn. Voeg het water toe en roer goed zodat het bezinksel op de bodem zich in het water voegt. Breng het geheel aan de kook en verwijder het schuim met een schuimspaan. Voeg de overige ingrediŽnten toe. Leg een deksel half op de pan en laat de bouillon drie uur trekken. (niet koken) Zeef de bouillon door een doek in een grote emmer en laat het afkoelen. Zet de bouillon dan in de koelkast. Als de bouillon koud is, schept u het vet van het vocht af. Breng de bouillon op smaak met gevogelte bouillonpoeder, peper en zout.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit gevogeltebouillon recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven