Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Geitensoep recept
Geitensoep recept

Geitensoep


Ingrediënten


Bereidingswijze


Het vlees wassen in water met de limoen. Het vlees met het water en zout aan de kook brengen en 1 uur op een kleine vuur laten koken. De selderij, de tomaat, de knoflook en de aardappels schoonmaken, klein snijden en toevoegen en 20 minuten op een kleine vlam laten koken. De soep bijkleuren met roecoe. De soep in een diep bord of in een schaal opdienen.

Serveersuggesties

Je kan ook maiskolf in stukjes snijden en aan de soep toevoegen en laten koken totdat het soep klaar is.

Allergenen Informatie

Voor dit geitensoep recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven