Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Garnalen met meloen, bieslook  en honing recept
Garnalen met meloen, bieslook  en honing recept

Garnalen met meloen, bieslook en honing


Ingrediënten


Bereidingswijze


De bouillon tot 250 mililiter inkoken. Breng de ingekookte bouillon op smaak met het zout. De garnalen schillen en van het darmkanaal ontdoen. Doe ze ongeveer 5 minuten in een marinade gemaakt van sojasaus en 4 eetlepels sherry. De bieslook fijn snijden en met de meloenballetjes, de chili en 4 warme borden gereed zetten. Pan opzetten en goed verhitten. De garnalen uit de marinade halen en samen met de olie in de rokende pan doen en kort aanzetten tot de garnalen krom trekken. De meloen toevoegen en afblussen met de rest van de sherry en de ingekookte bouillon. De honing, bieslook, chili toevoegen en het geheel een keer op koken. Afbinden met de ma´zena en op smaak brengen met zout en citroensap.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit garnalen met meloen, bieslook en honing recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven