Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Franse uiensoep recept
Franse uiensoep recept

Franse uiensoep


Ingrediënten


1

Bereidingswijze


Bak de uien met de suiker in olijfolie op niet te hoog vuur. Voeg de knoflook toe en bak 30 sec mee. Blus af met de wijn. Laat op hoog vuur inkoken tot de wijn bijna is verdampt. Voeg bloem toe, roer goed door en voeg de bouillon, jeneverbessen, kruidnagel, laurierblad en verse tijm toe. 15 min zachtjes laten pruttelen met de deksel op de pan.
Vul 4 ovenvaste soepkommen met een stukje stokbrood en vul de soepkommen met het uimengsel. Aanvullen met bouillon. Bestrooien met geraspte kaas en enkele minuten onder de grill tot de kaas mooi is gegratineerd.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit franse uiensoep recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven