Franse uiensoep

Ingrediënten

+ -
print

Boodschappen toevoegen Toevoegen aan menu Mis je nog iets?

Keukenspullen

  • Pan

Bereidingswijze

  1. Bak de met de in op niet te hoog vuur.
  2. Voeg de toe en bak 30 sec mee.
  3. Blus af met de .
  4. Laat op hoog vuur inkoken tot de bijna is verdampt.
  5. Voeg toe, roer goed door en voeg de bouillon, , kruidnagel, en verse toe. 15 min zachtjes laten pruttelen met de deksel op de pan.
    Vul 4 ovenvaste soepkommen met een stukje en vul de soepkommen met het uimengsel.
  6. Aanvullen met bouillon.
  7. Bestrooien met geraspte en enkele minuten onder de grill tot de mooi is gegratineerd.
25
25
25

Variaties op Franse uiensoep

We hebben nog een aantal interssante variaties op dit recept voor je gevonden!

Variaties van Franse uiensoep
VariatieAantalGang
Franse uiensoep6Soepen
Franse uiensoep (op basis runderbouillon)1Maaltijdsoepen
Franse uiensoep met kaas1Soepen

Voedselallergie informatie

Wij helpen graag thuiskoks en koks de bereiding van voedsel voor mensen met een voedselallergie of een bewuste levensstijl gemakkelijker te maken door duidelijke informatie omtrent de ingrediënten te verschaffen. Op basis van de ingredieënten die gebruikt worden om dit recept te kunnen bereiden, kunnen minimaal de volgende allergenen in deze receptuur aanwezig zijn: Tip: Klik op de dikgedrukte dieëten/allergieën om aan te geven met welke voedingsrestricties je te maken hebt. We zullen je (nog) beter informeren en ons aanbod dynamisch afstemmen waardoor je je dieët gemakkelijk kunt aanhouden.

  • Sporen van pinda kunnen voorkomen in runderbouillon
  • runderbouillon, wijn, stokbrood kan sporen bevatten van gluten en Allergie in bloem en stokbrood
  • suiker past niet in een suiker-arm dieet.
  • Sporen van sesam kunnen voorkomen in stokbrood
  • Sporen van ei kunnen voorkomen in runderbouillon, wijn, stokbrood
  • runderbouillon, stokbrood, kaas kan sporen bevatten van koemelk en Allergie in kaas
  • Sporen van mosterd kunnen voorkomen in kaas
  • Sporen van noten kunnen voorkomen in stokbrood
  • Sporen van selderij kunnen voorkomen in runderbouillon
  • kaas is niet geschikt voor een lactose-intollerantie
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Sporen van sulfiet kunnen voorkomen in suiker en wijn
  • Sporen van soja kunnen voorkomen in runderbouillon en stokbrood
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Sporen van zout kunnen voorkomen in kaas
Gebruik van onze allergenen informatie is voor eigen risico, hieraan kunnen geen rechten worden ontleend.

Reacties op dit recept

Dit recept heeft nog geen waarderingen gekregen! Heb je dit recept gemaakt?
Help anderen & deel nu je ervaring met anderen!
Reactie achterlaten

Voedingswaardetabel

Tip: Bewuster met ingrediënten omgaan? Klik of druk op een voedingswaarde en wij geven aan welk ingrediënt de hoogste bijdrage heeft in desbetreffende voedingswaarde.

Per
portie
Dagelijks
Aanbevolen
Recept
Totaal
Calorieën
214 kcal
10%856 kcal
Vetten
10 g.
15%40 g.
Waarvan verzadigd
0 g.
0%0 g.
Waarvan onverzadigd
0 g.
0%0 g.
Cholesterol
0 g.
0%0 g.
Zout
0 g.
0%0 g.
Koolhydraten
26 g.
10%104 g.
waarvan Vezels
0 g.
0%0 g.
waarvan Suikers
0 g.
0%0 g.
Proteinen
0 g.
0%0 g.
Vitamine A
0 µg.
0%0 µg.
Vitamine C
0 mg.
0%0 mg.
Calcium
0 mg.
0%0 mg.
Ijzer
0 mg.
0%0 mg.

Voedingswaardegrafiek

Voedingswaarde grafiek voor Franse uiensoep