Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Erwtensoep recept
Erwtensoep recept

Erwtensoep


Ingrediënten


Bereidingswijze


Breng 3 - 3,5 liter water aan de kook en laat de hamschijf of bovenpoot 2 uur trekken. Maak de aardappels en de knolselderij fijn, en snijd de prei in kleine stukjes. Voeg dit met de spliterwten aan het water toe. Laat alles goed gaar koken. Voeg een mespunt zout en het vlees van hamschijf of bovenpoot en de rookworst in stukjes gesneden toe. Breng het op smaak met wat peper. Serveer het eventueel met wat katenspek en roggebrood.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit erwtensoep recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven