Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Currysoep recept
Currysoep recept

Currysoep


Ingrediënten


Bereidingswijze


Kook de eieren in 8 minuten hard. Ontvel de tomaten, verwijder de zaadjes en snijd het vruchtvlees in blokjes. Pel de uien. Snijd 1 ui in ringen en snipper 1 ui. Pel de knoflook en snijd het in stukjes. Verhit 1 eetlepel olijfolie in een soeppan en fruit de ui met knoflook en kerriepoeder. Schil de aardappelen en snijd ze in blokjes. Bak de aardappelblokjes en tomaat 2 minuten mee. Voeg de bouillon toe en breng het geheel aan de kook. Laat de soep 10 minuten doorkoken. Verhit 1 eetlepel olie in de koekenpan en fruit de uiringen bruin. Pel de eieren en snijd ze in vieren. Pureer de soep en brang hem op smaak met zout. Schep de soep in 4 soepkommen en leg in elke kom 3 partjes ei. Verdeel de uiringen en koriander erover.

Allergenen Informatie

Voor dit currysoep recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Recensies


Het recept Currysoep heeft een gemiddelde waardering gekregen van 4 / 10 in 1 recensie

  • Iets te ingewikeld om te maken, en niet zo lekker dus mijn reactie is negatief.
    Dylan Lambrecht gaf dit recept op 17 juli 2012 2 uit 5 sterren
Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven