Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Curry pompoensoep recept
Curry pompoensoep recept

Curry pompoensoep


Ingrediënten


4

Bereidingswijze


Ui, knoflook, pepertje(s) en gemberwortel fijn hakken, pompoen in stukjes snijden. Roomboter/olie licht bruin laten worden en de pompoen, de ui, knoflook, gemberwortel en de kruiden er in zachtjes smoren Doe de bouillon erbij. Laat het tegen de kook aan zachtjes pruttelen tot de pompoen zacht is. Laat het afkoelen, pureer de soep met een staafmixer. Proef en maak het op smaak als dat nodig is met peper en zout en voor de liefhebbers een lepel rode of gele curry pasta. Verwarm de soep langzaam en doe er de kokos melk in ( niet laten koken) Dien de soep op met b.v. een lepel crème fraîche en verse gesneden koriander. je kunt er ook restjes in verwerken b.v. wortel, prei e.d.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit curry pompoensoep recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Recensies


Het recept Curry pompoensoep heeft een gemiddelde waardering gekregen van 10 / 10 in 1 recensie

  • Hummmm ... Dus de tomaten heb je dus helemaal niet nodig? Vreemd!
    Eddy gaf dit recept op 2 november 2013 5 uit 5 sterren
Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven