Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Creme van lenteui met Hollandse garnalen recept
Creme van lenteui met Hollandse garnalen recept

Creme van lenteui met Hollandse garnalen


Ingrediënten


Bereidingswijze


Snijd de lenteui doormidden bij het groen, gebruik het witte gedeelte om in ringetjes te sijden en pureer het groene gedeelte in eventueel de maggimix. Let op, is een lastig klusje. Snijd de sjalot fijn en fruit even aan in de boter en zeef het. Voeg ze toe aan de kippenbouillon (liefst eigen gemaakt). Voeg de gepureerde lentui toe. Even in laten koken en maak op smaak met zout en peper. Voeg nu de room toe en langzaam in laten dikken tot een cremeachtige substantie. Voor het opdienen de staafmixer erdoor halen en daarna zeven. Warm de creme even op en schuim hem op met de staafmixer. Opmaken: Strooi wat garnalen in het warme glaasje en schep de creme er bovenop. Strooi wat lenteui erover.

Meer ReceptenAllergenen Informatie

Voor dit creme van lenteui met hollandse garnalen recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven