Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Courgettesoep met peterselie, basilicum en geraspte belegen kaas recept
Courgettesoep met peterselie, basilicum en geraspte belegen kaas recept

Courgettesoep met peterselie, basilicum en geraspte belegen kaas


Ingrediënten


Bereidingswijze


Snijd de courgettes in stukjes. Verhit de boter met olijfolie in een soeppan en fruit de courgettestukjes glazig. Voeg al roerend de bouillon toe en breng het geheel aan de kook. Laat het afgesloten 20 minuten op laag vuur pruttelen. Klop de eieren met kaas, peterselie en basilicum los en voeg het al roerend toe aan de soep. Breng de soep op smaak met zout.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit courgettesoep met peterselie, basilicum en geraspte belegen kaas recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven